A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Tóth Anna Gyöngyi

A CORDYCEPS TERMÉKÜNK CSAK "MINIMALIZÁLT" MENNYISÉGBEN RENDELHETŐ.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM.

 

 

 

 

 

A JÁTÉK FOLYTATÓDIK

A játékot szélesebb körre is kiterjesztjük, így nem csak a regisztráló kap ajándékot, hanem az a személy is aki már a Gano Excel tagja és szponzorként segíti a regisztráló vásárlót.

Most induló játékunkra mindenkit szeretettel invitálunk!

Minden új regisztráló aki legalább 1 db terméket is vásárol a megrendelt termék mellé egy "meglepetés zsákocskát kap" , amelyben valamelyik termék kóstolóján kívül egy számot tartalmazó cédula is el van rejtve. ( 1 -től 8 - ig )

A számok jelentik a meglepetés darabszámát (pl: 1  Mocha = 1 zacskó a Mocha kávéból vagy 2  Classic =  2 zacskó a Classic kávéból) ,  a  8-as szám pedig egy doboz terméket jelent.

 

Sok sikert és meglepetést kívánok vásárlóimnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÁPRILISI  AKCIÓ !  

Kérem a webáruházat látogató kedves vásárlókat, hogy az alábbi elérhetőségeken érdeklődjenek: szám pedig egy doboz terméket jelent

info@ganodermastermekek.hu

+36-70-2031678

 

 

 

 

ÚJ ÉV   -   ÚJ AKCIÓ !

2020. február 01-én indul a farsangi akció.  Mindenki maga dönti el, hogy látogatóként vagy tagként szeretne részt venni benne.

A nyeremény  ZSÁKBAMACSKA !  Minden 10.000,- Ft-ot meghaladó vásárlás részt vehet.

Várom a jelentkezőket,  info@ganodermastermekek.hu

 

 

 

 

Minden 15.000,- Ft feletti vásárlásnál Ganoderás termékekkel megrakott mikuláscsomagot kaphatsz ajándékba, ha 25.000,- Ft felett vásárolsz akkor az alábbi termékek közül választhatsz ajándékot:  Rooibos Ganotea ital, Forró Gano csoki ital, Gano Mogyorós kávé.

A Gano-tagi kedvezménnyel nem vonható össze.

Az AKCIÓ IDEJE:

2019. december 06 - tól - 2019. december 21-ig tart.

 

A termékek széleskörű megismertetését szolgálja a Hungexpo-n való részvételünk, mint a Gano Excel termékeinek kiállítói. Standunkon lehetőség lesz megkóstolni, kipróbálni a termékeket. Tapasztalati konzultációra, a termékek használatával kapcsolatos kérdések megválaszolására is tervezünk időt, ezzel a termékek hasznosságának megismertetése is célkitűzésünk.

 

Várunk mindenkit szeretettel:  Ganodermastermékek-webáruház.

Gano-tagokat várunk segítőknek, valamint e-mailen történő jelentkezést kérünk az ingyenes belépők megrendelésére.

 

 

Kedves vásárlók, új regisztrálók,

2019. június 01-vel elindul a webáruház mellett a lerakat is, amely megkönnyíti és egyben meggyorsítja a termék útját a vásárlóhoz.

Figyeld az akciókat!  Hamarosan megjelennek.

 

 

 

 

Kedves Látogatók, Regisztrálók!

Újabb mérföldkő a Gano Excel történetében!

Elmúlt 5 év és a Gano Excel cég, változatlanul a legmagasabb minőséget nyújtva, a termékeinek árát is ugyan azon az értéken tartja.

Ez az igazi biztonság! Fogyasztóként és üzletemberként egyaránt.

Próbáld ki, a saját tapasztalatod adja a legbiztosabb véleményt!

 

 

 

Kedves Regisztráló Látogatók!

A regisztráció során kiküldött üdvözlés a legtöbb esetben spamként, levélszemétként jelenik meg ami sajnos rontja az esélyét, hogy értesüljetek a legújabb lehetőségekről. Ezt a szűrést módosítani lehet, ha beállítod, hogy ez a cím  info@ganodermastermekek.hu  nem spam!

Leveleink nem tartalmaznak káros mellékleteket!

 

Lépj be, regisztrálj webáruházunkba a "jutalmakért"!

 

FONTOS!

A Ganoderma Lucidum hatóanyagai a szervezetünkben maradandó egészséges állapotot okozhatnak! 

Vegyük figyelembe, hogy mellékhatások nélkül lehetünk képesek egészségesen élni.

Hogy késő?  Sohasem késő! Amit ma elkezdünk holnapra már egy lépéssel előbbre vagyunk.

FONTOS!

 

 

Kedves Látogatók!

Miért lesz jobb neked, ha a Gano Excelt választod? Szeretnénk segíteni abban, hogy mit mondj azoknak, akik érdeklődnek a Gano Excel termékei iránt, és nem tudják, miért érdemes kipróbálni a termékeinket. 

Számos cég kínál kávét és étrend-kiegészítőket, de miért érdemes a Gano Excel mellett döntened? 

A Gano Excel nem fantomcég. Stabil hátterű, 1995-ben alapított vállalkozás, amely célul tűzte ki, hogy minőségi termékeit, azok "áldásos" hatásait az egész világon megismerteti, ezzel hozzásegítve emberek millióit ahhoz, hogy egészségüket megőrízzék, helyreállítsák és regenerálják.

A cégvezetőség és az organikusan megművelt ganodermaültetvény otthona Malajzia, de számos felület tanúskodik arról, hogy a ganodermakivonatot tartalmazó Gano Excel kávék, tea, gabonapehely, forró csokoládé, táplálékkiegészítők, szappan és fogkrém népszerű többek között AmerikábanTörökországban és  Romániában is.

A Gano Excel cégtől, olyan mindennapi fogyasztási cikkekhez juthatsz hozzá, amelyek garantáltan nem fognak a pincédben porosodni.

 A víz után a leggyakrabban fogyasztott ital és egyben a világkereskedelem második legnagyobb forgalmú terméke nem más, mint a kávé: a Gano Excel-nél pédául a cukor- és laktózmentes Gano Classic.

  • MI A GANODERMA KÁVÉ? Biztos hallottad már a kifejezést: ganoderma kávé, ganodermás kávé, gano kávé, GanoCafe.
  • MIT JELENT EZ? Természetesen azt, hogy a kávé egy különleges gombakivonatot: a Ganoderma lucidumot, magyar nevén a pecsétviaszgombát tartalmazza.
  • MIÉRT JÓ A GANODERMA KÁVÉ? Mert fogyasztásával nemcsak a kávé jótékony hatásait érezheted, hanem a gombáét is. Míg a hagyományos kávézás a koffeintartalom miatt szorongáshoz és  álmatlansághoz vezethet, a pecsétviaszgomba kivonatával elegyített kávé semlegesítheti annak negatív hatásait.
  • MILYEN ÍZŰ? A ganoderma kávékon szinte nem is érződik a gomba íze. Vannak, akik szerint picit keserűbb, mások szerint pont olyan, mint az őrölt kávé maga.
  • MIÉRT SZOKTÁK FOGYASZTANI? A ganodermás kávéról sok dolgot hallhatsz; egyesek szerint a gomba lehetséges pozitív hatásai miatt az elkészített elegy maga is erősítheti az immunrendszert, regenerálhatja a szervezetet.

Kiemelt hatóanyagtartalma miatt rendkívül népszerűek a Gano Excel étrendkiegészítői.

  • Étrend-kiegészítőink hozzájárulhatnak az egészségtudatos életmód támogatásához, sőt! évtizedes terméktapasztalatok számolnak be arról, hogy egyes problémák megoldásában is segítséget nyújthatnak.
  • Termékeinket világszerte ismerik és fogyasztják.  A tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző életkorú és helyzetű emberek körében egyaránt kedveltek.

 

Title Text
Nem lépek be.